Capitols Dolços De Cuina Mallorquina

EXCLUSIVO ONLINE

Pasa por encima el cursor para ver más detalle

Vendido por
Vendedor Nacional
(325)
16 € 15,20 €
Envío a domicilio:
Fecha estimada de entrega del 30 de Mayo al 3 de Junio por 3.5 €

Características

REF. 9788417113216 / EAN 9788417113216

Aquest llibre és la segona part o, si voleu, la darreria del volum Capítols de cuina mallorquina. Hi trobareu notícies sobre els pastissos i dolÇos de l'antiga cuina illenca, de la qual podreu seguir  el rastre amb una vintena de receptes. Els costums protocol·laris de la taula i gastronomia occidentals estableixen que els pastissos i dolÇos siguin servits com a plat darrer d'una menjada. En aquesta obra podreu conéixer els dolÇos ara ja perduts de la gastronomia mallorquina, com els gubellets, els xerafins o les llesques de papa i els que encara es conserven en altres indrets, com les casques o el cuscussó, i els altres que perviuen, com els doblegats, els rubiols, el crespells, els bunyols, els confits, el gató, els quartos, el codonyat o les neules. També s'hi han inclós els gelats, tan tradicionals com els flaons, les formatjades, els congrets, i la figa de moro, com a mostra de la introducció d'una fruita externa a l'illa, que, si bé va ser considerada exótica al principi, des¡prés s'integrá de ple a la taula mallorquina.

DATOS GENERALES

Editorial
DOCUMENTA BALEAR
Idioma
Catalán