El Rebost Perfecte

EXCLUSIVO ONLINE

Pasa por encima el cursor para ver más detalle

Vendido por
Vendedor Nacional
(325)
40 € 38 €
Envío a domicilio:
Fecha estimada de entrega del 30 de Mayo al 3 de Junio por 3.5 €

Características

REF. 9788417050177 / EAN 9788417050177

El rebost perfecte. La cuina de Miquel Barrera és una aproximació sensorial als secrets del xef de Cal Paradís (la Vall d Alba). El llibre es titula així perqué posa en valor els tresors gastronómics d un territori el centre imaginari del qual seria la Vall d Alba que són  els que usa quotidianament Barrera als seus plats, i garanteixen el seu éxit: les tomates de penjar d Alcalá de Xivert, les carxofes de Benicarló, els llagostins de Vinarós, les tófones de Morella, l aigua de Benassal, el vi de les Useres, el formatge de Catí, els bolets del Penyagolosa Aquest rebost perfecte de la zona de Castelló és el context on s ha desenvolupat l ofici de Miquel Barrera, que va meréixer ja la seua primera estrella Michelin l any 2013 i, des d aleshores, no ha deixat de replegar reconeixements pel seu treball.

DATOS GENERALES

Editorial
ONADA EDICIONS
Idioma
Catalán